Boerengolf is Back!

Boerengolf 2024 bij Boer Bert: “Vuur junt werm mit de klómpe durch de wei……”

Na vijf succesvolle edities van het legendarische Boerengolf, slaan de Kiwanis Kerkrade – Landgraaf en Tafelronde Kerkrade opnieuw de handen ineen voor de zesde ronde! Op 25 augustus 2024 zullen we opnieuw de koeien van boer Bert Lanckohr vriendelijk vragen een stapje opzij te doen, terwijl we achttien knotsgekke holes uitzetten rond het ‘openlucht clubhuis’ op de speelweide.

Waarom Boerengolf?

Nou, waarom niet? Boerengolf is dé kans om met een klomp aan een stok (ja, echt waar) over het weiland te sjezen, terwijl je probeert de bal in zoveel mogelijk holes te krijgen. Dit alles onder het toeziend oog van onze enthousiaste koeien, die vast hun eigen strategieën hebben voor het spel. Maar wees gerust, de centrale ligging van de horeca zorgt ervoor dat je nooit zonder hapje of drankje zit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de beruchte hongerklop of uitdrogingsverschijnselen.

Goed Doel

En omdat we niet alleen plezier maken voor onszelf, gaat de opbrengst van deze dag naar diverse lokale goede doelen. Dus je doet niet alleen iets leuks, je doet ook iets goeds!

Doe Mee!

Of je nu een doorgewinterde Boerengolfer bent of een nieuwsgierige beginner, we hebben pakketten voor iedereen:

  • Hoofdsponsor: € 750,-
  • Holesponsor: € 150,- (per hole)
  • Neem deel als team: € 100,- (4 personen)
  • Combideal! Holesponsor + Team: € 225,-
  • Wordt Boerenvriend: Doneer € 50,- voor het goede doel

Kom langs!

We zouden het fantastisch vinden om jou te mogen begroeten op ons “Boerengolfproject 2024”. Of je nu meedoet als deelnemer, ons financieel ondersteunt, of gewoon komt genieten van een drankje aan de bar of een hapje bij de BBQ, je bent van harte welkom!

Tot ziens op 25 augustus bij Boer Bert!