Organisatie

De organisatie van het Boerengolftoernooi is in handen van Kiwanis Kerkrade-Landgraaf en Ronde Tafel Kerkrade.


Kiwanis Kerkrade-Landgraaf

De Kiwanis Club Kerkrade Landgraaf is een serviceclub en bestaat uit een 25-tal leden, die op een kameraadschappelijke wijze met elkaar omgaan en als doel hebben goede doelen te steunen die m.n. in het teken staan van kinderen en jeugd.

Daartoe organiseert KC Kerkrade/Landgraaf jaarlijks een aantal fundraise activiteiten om gelden te genereren. Daarbij kan men denken aan de Culinaire Herfstwandeling, het Boerengolf toernooi en een Wijnproefavond.


Tafelronde 171 Kerkrade

RT 171 – Kerkrade is een actieve serviceclub die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden.

De Kerkraadse afdeling van “Tafelronde 171” telt ca. 20 actieve leden in de leeftijd van 25 – 40 jaar, allen werkzaam in een unieke branche. Bij de toelating van nieuwe leden wordt dan ook strikt gekeken naar het beroep van de kandidaat “tafelaar” om beroepsmatige doublures te voorkomen.

Een vereniging die doet aan Service en Plezier. Naast lokale, nationale en internationale vriendschap is persoonlijke ontplooiing en het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk. Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de Tafelaars, of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks. De Tafel verrijkt vriendschap.